VLOEROPBOUW EN PLATTE DAKEN OP MAAT MET ULTRISO GOLD EN SILVER

Elk bouwproject heeft zijn specifieke uitdagingen op vlak van vloeropbouw. Met de isolatiemortels van Ultriso hebben we een oplossing in huis voor eender welke bouwsituatie. Inclusief voor platte daken. Maak kennis met onze eigen heilige drievuldigheid: Ultriso Gold en Silver. Met welke isolatiemortel is jouw bouwproject het best gediend?

Met Ultriso Gold en Silver dekken we elk vakje af: van micro tot macro, van woningen over appartementen tot industriegebouwen. Iedere isolatiemortel heeft zijn eigen unieke samenstelling en sterke eigenschappen.

ULTRISO GOLD: VOOR EEN STERK GEÏSOLEERDE VLOEROPBOUW EN PLATTE DAKEN

Deze isolatiemortel blinkt vooral uit op vlak van isolatiewaarde (0,043 W/mK) en drukvastheid (160 kPa). Bovendien is dit de ideale oplossing voor een vloeropbouwop het gelijkvloers en voor platte daken. Een garantie op een sterk geïsoleerde bouwschil.

ULTRISO SILVER: DEMPENDE LAAG VOOR TUSSENVERDIEPINGEN

Dit is een specifieke oplossing voor verdiepingsvloeren, waar thermische isolatie niet zozeer een must is, maar akoestiek wel een belangrijk punt vormt. Vanaf een laag van 11 cm Ultriso verlaag je het geluidsniveau met maar liefst 20 decibel. Een geschikte oplossing binnen projecten waar contactgeluiden een ware uitdaging vormen. Bovendien scoort Ultriso Silver even sterk als onze gouden isolatiemortel op vlak van druksterkte.

TER PLAATSE GEMENGD

Ook al is geen enkel van bovenstaande drie isolatiemortels identiek, toch hebben ze dezelfde basissamenstelling. Ultriso bestaat standaard uit cement, EPS-isolatieparels, hulpstof en water. De Ultriso-mengeling maken we ter plaatse klaar in onze Transmix-vrachtwagen, net voor we aan de slag gaan.

Gold of Silver: welke keuze je ook maakt voor jouw bouwproject, je profiteert sowieso van de vele voordelen die Ultriso isolatiemortel met zich meebrengt. Welke die voordelen zijn, lees je hier! Nog vragen? Neem snel contact met ons op en we helpen je verder.

Scroll naar boven