ULTRISO HAALT INNOVATIEPREMIE BINNEN

Met Ultriso Accoustic haalden we een innovatiepremie ter waarde van €50.000 binnen. Afgelopen vrijdag vond een collectief persmoment plaats waarbij alle innovatieprojecten werden toegelicht.

WAT VOORAF GING

Vorig jaar dienden we een subsidiedossier in bij de provincie, in het kader van “Provinciaal subsidiereglement inzake stimulering van innovatief ondernemerschap voor Limburgse KMO’s”. Dit deden we ter ondersteuning van de ontwikkeling van Ultriso Accoustic. Deze Ultriso-variant is een samenwerking tussen Isolair en Pull Rhenen.

Het doel is een isolatiemortel (Ultriso Accoustic) te ontwikkelen die zowel thermisch als akoestisch zeer sterke eigenschappen heeft. Een isolatiemortel die dus sterk zal aansluiten bij de nieuwe eisen inzake (ver)bouwen.

VERDEDIGING VOOR JURY

Naast een schriftelijk dossier verdedigden we ons project ook voor een jury. Eind 2018 al kregen we het heuglijk nieuws dat we geselecteerd waren en de maximum subsidie zullen ontvangen. Meer specifiek krijgen we € 50.000 ondersteuning voor het onderzoek en de ontwikkeling van deze Ultriso variant. Het totale research budget zal zo’n € 200.000 bedragen.

VOORSTELLING AAN DE PERS

Naar aanleiding van deze subsidie tekenden we afgelopen vrijdag present in Beringen. Hier werden alle acht geselecteerde innovatieprojecten toegelicht aan de pers.

Nog even geduld nu. We hopen je binnenkort graag meer te vertellen over de ontwikkeling van Ultriso Accoustic!

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Ultriso? En hoe jij ermee aan de slag gaat? Geef een seintje en wij vertellen je er graag alles over.

Scroll naar boven