BOUWPROCES VERSNELLEN:

WIN KOSTBARE TIJD MET ISOLERENDE MORTEL

Je hebt graag dat jouw bouwproject stevig vooruitgaat. Oponthoud kan je echt wel missen. Want de volgende opdracht wacht en elke vertraging betekent tijd- en geldverlies. Kiezen voor isolerende mortel van Ultriso staat gelijk aan je bouwproces versnellen. Je klanten en collega-aannemers zullen je dankbaar zijn.

Isolerende mortel combineert de eigenschappen van traditionele uitvulchape en vloerisolatie in één materiaal. Maar niet alleen deze interessante combinatie zorgt ervoor dat het extra vlot vooruitgaat op de werf. Op welke manieren kan je nog tijd winnen met Ultriso?

VERSPIL GEEN TIJD AAN VOORBEREIDEND WERK

Anders dan bij de meeste bouwprocessen zijn er geen voorbereidende poets- of opruimwerken vereist bij het aanbrengen van isolerende mortel. Rondzwevende stofdeeltjes of klein bouwpuin kunnen dus gerust blijven liggen na de grootste ruwbouwwerken. 

Zonder dat de mortel ook maar iets van zijn druksterkte of van zijn andere capaciteiten verliest.

VERMIJD DROOGTIJDEN

Bovendien hoeft de ondergrond niet volledig droog te zijn. Of je nu isolerende mortel gebruikt als vloeropbouw of op je plat dak. Ook over de algemene vochtigheidsgraad hoef je je geen zorgen te maken.

Denk maar aan de te respecteren droogtijden na de pleisterwerken en de blazers die dag en nacht dienstdoen. Het kan soms wel weken duren voordat je verder kan gaan met de werken.

SNEL GEPLAATST…

Het bouwproces versnellen, gebeurt ook dankzij de vlotte plaatsing. Afhankelijk van de dikte van de gekozen mortellaag duurt een gemiddelde plaatsing een halve tot een volledige werkdag. Op een dag tijd verwerken we ongeveer 60 kubieke meter mortel. De uitgespoten mortellaag strijken we mooi egaal, daarna doet de tijd zijn werk.

… EN SNEL BELOOPBAAR

Want na amper 72 uur is Ultriso isolerende mortel beloopbaar. En na deze 72 uur kan je zelfs al vloerverwarming installeren en afwerkingschape aanbrengen. Ideaal voor een vlotte opvolging van aannemers en verdere posten.

HOE KAN ULTRISO JOUW BOUWPROCES VERSNELLEN?

Ben je overtuigd van de garantie op tijdswinst die Ultriso jou kan bieden? Contacteer ons en we bekijken samen wat de beste oplossing is voor jouw bouwproject.

Scroll naar boven