Chappers

Kiezen voor Ultriso, is kiezen voor de toekomst. Want het biedt oneindig veel meer voordelen dan gespoten PUR en traditionele isolatiemortels. En uiteraard willen jij en je klanten daarvan profiteren.

De praktische kant

Hoe maak je het?

Met Ultriso gaat je project vooruit. Het laat zich makkelijker en dus ook sneller plaatsen. Doordat er minder centimeters moeten geplaatst worden, is ook de droogtijd korter. Ultriso is na 48 uren beloopbaar. Na 72 uren kan de vloer al afgedekt worden en is tackeren mogelijk.

Wat als ik Ultriso wil plaatsen?

Welke impact heeft dit alles op je vertrouwde manier van werken? We kunnen je geruststellen: de impact is zeer beperkt. Ultriso plaatsen is eenvoudig en snel aan te leren.

Over welke investering hebben we het?

Om Ultriso te plaatsen, is er geen bijkomende grote investering nodig. De aanpassingen in het werkproces zijn beperkt. Het resultaat is dat zeker niet: het aantal vierkante meters dat je per dag kan uitvoeren, stijgt!

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Ultriso? En hoe jij ermee aan de slag gaat? Geef een seintje en wij vertellen je er graag alles over.

Contacteer ons

Makkelijk te plaatsen

Ultriso is met zijn 85 kg/m³ een lichtgewicht ten opzichte van andere uitvulchapes. Dat maakt het product een pak arbeidsvriendelijker, je plaatst het op dezelfde manier als een traditionele uitvulchape. Ultriso is bijna zelfnivellerend, waardoor je er weinig werk aan hebt. Dat geldt ook voor onze Perfect Floor eindchape: je moet minder op de knieën voor een perfect eindresultaat.

Totaalpakket voor je klanten

Jij plaatst zowel de isolatielaag als de eindchape. Dus geen discussies meer over de dikte en geen tijdverlies: de werken sluiten mooi op elkaar aan.

Geen giftige gassen

Ultriso is milieuvriendelijk! In tegenstelling tot bij PUR, komen bij de plaatsing van Ultriso geen giftige gassen vrij.

1 + 1 + 1 = 9

Als vakman ben je uiteraard nieuwsgierig naar de samenstelling van Ultriso. Onze isolatiemortel bestaat uit drie unieke bestanddelen:

  1. Ultriso cement
  2. Een speciaal ontwikkelde Ultriso EPS-parel
  3. Een speciaal ontwikkelde gepatenteerde Ultriso hulpvloeistof

Het geheim zit ‘m in dat hulpmiddel. Deze vloeistof zorgt voor een betere hechting en laat de EPS-korrels boven zichzelf uitstijgen.

CTA

ultriso perfect floor

Als we het over Ultriso hebben, hebben we het over onze uitvulchape. Maar we bieden ook een eindchape aan: de Perfect Floor. Een eindchape die dunner kan geplaatst worden, drukvaster is en sneller droogt.

Meer weten over de Perfect Floor?
© ULTRISO 2021