CHAPPERS

Kiezen voor Ultriso, is kiezen voor de toekomst. Want het biedt oneindig veel meer voordelen dan gespoten PUR en traditionele isolatiematerialen. En uiteraard willen jij en je klanten daarvan profiteren.

DE PRAKTISCHE KANT

Met Ultriso gaat je project vooruit. Het laat zich makkelijker en dus ook sneller plaatsen. Doordat er minder centimeters moeten geplaatst worden, is ook de droogtijd korter. Ultriso is na 72 uren beloopbaar. Na 5 dagen is tackeren mogelijk.

Welke impact heeft dit alles op je vertrouwde manier van werken? We kunnen je geruststellen: de impact is zeer beperkt. Ultriso plaatsen is eenvoudig en snel aan te leren.

Om Ultriso te plaatsen, is er geen bijkomende grote investering nodig. De aanpassingen in het werkproces zijn beperkt. Het resultaat is dat zeker niet: het aantal vierkante meters dat je per dag kan uitvoeren, stijgt!

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Ultriso? En hoe jij ermee aan de slag gaat? Geef een seintje en wij vertellen je er graag alles over.

Ultriso is met zijn 85 kg/m³ een lichtgewicht ten opzichte van andere isolatiemortels. Dat maakt het product een pak arbeidsvriendelijker. Ultriso is bijna zelfnivellerend, waardoor je er weinig werk aan hebt.

Jij plaatst zowel de isolatielaag als de eindchape. Dus geen discussies meer over de dikte en geen tijdverlies: de werken sluiten mooi op elkaar aan.

Ultriso is milieuvriendelijk! In tegenstelling tot bij PUR, komen bij de plaatsing van Ultriso geen giftige gassen vrij.

Als vakman ben je uiteraard nieuwsgierig naar de samenstelling van Ultriso. Onze isolatiemortel bestaat uit drie unieke bestanddelen:

  1. Ultriso cement
  2. Een speciaal ontwikkelde Ultriso EPS-parel
  3. Een speciaal ontwikkelde gepatenteerde Ultriso hulpvloeistof

Het geheim zit ‘m in dat hulpmiddel. Deze vloeistof zorgt voor een betere hechting en laat de EPS-korrels boven zichzelf uitstijgen.

Nog niet overtuigd?

Scroll naar boven