(VER)
BOUWERS

Ultriso isoleert beter, is sterker dan andere materialen, gezonder, veiliger en milieuvriendelijker. Maar beste bouwer en verbouwer, we maken de voordelen graag nóg wat concreter voor jou.

Beste bouwer,

Als je investeert in een nieuwe woning, wil je zeker zijn van je investering. Met Ultriso kies je voor een uitstekende isolatie en een sterkere constructie. Maar ook tijdens de bouw zelf laat Ultriso het sneller vooruit gaan. Het is makkelijker om te plaatsen en droogt sneller. Zo ligt je bouw niet langer stil dan nodig.

Beste verbouwer,

Wij begrijpen dat in jouw renovatie elke centimeter telt. Vroeger was het vaak onmogelijk om bij een verbouwing zowel je vloer uit te vullen als te isoleren. Dat is nu verleden tijd.

Dankzij zijn isolerende waarde en druksterkte doet Ultriso beide: isoleren en uitvullen. Ook al zijn het aantal centimeters tot een minimum beperkt, Ultriso biedt de oplossing!

Ultriso verzwakt niet. Dat lijkt voor jou vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Andere isolatiematerialen verzakken na verloop van tijd. Het gevolg is een vermindering van de isolatiewaarde, een oneffen vloer en kieren tussen je vloerbekleding en plinten.

Het gebruik van Ultriso vormt geen gevaar voor de gezondheid. Er komen geen giftige gassen vrij bij de plaatsing, waardoor beschermende kledij niet nodig is.

Ultriso is niet alleen gezonder, het is 100% recycleerbaar en dus beter voor onze planeet.

Ultriso is zeer moeilijk brandbaar. Het draagt dus bij tot een veiligere woonomgeving.

Scroll naar boven