OP HOEVEEL VAN JOUW WERVEN IS DE ISOLATIEMORTEL 100% CORRECT GEPLAATST?

Als architect moet je overal tegelijk zijn. Dat maakt dat je onmogelijk álles kan opvolgen op ál jouw werven. Dat begrijpen wij van Ultriso maar al te goed. Daarom geven we jou de garantie dat onze isolatiemortel op elke werf volgens de regels van de kunst is gelegd.

Isolatiemortel is een product dat op de werf zelf wordt samengesteld. De chapper mengt de juiste cement, EPS-korrel, hulpstof en water in een verhouding die is afgestemd op jouw project.

Alleszins, dat hoop jij toch.

Want hoe zeker ben jij dat de verhoudingen van de isolatiemortel goed zitten? Dat pakweg de korrels van de afgesproken fabrikant zijn? Je vaste aannemers verdienen je vertrouwen. Maar wat bij chappers waar je voor de eerste keer mee samenwerkt? Moet je dan elke keer op de werf staan controleren? Dat kan niet de bedoeling zijn. Toch wil je gerust zijn dat alles volgens de regels van de kunst gebeurt. Een moeilijk evenwicht.

VAST NETWERK

Daarom zien wij het als merk als onze taak om die onzekerheid weg te nemen. Dat doen we door te werken met een vast netwerk van chappers: onze Ultriso Premium Partners. Een chapper die ons product wil plaatsen, is verplicht om een contract te ondertekenen dat hij alleen met onze producten werkt. En dat hij dat doet aan de hand van door ons vastgelegde regels.

ONDERSTEUNING

In ruil daarvoor krijgt hij van ons een maximale ondersteuning. We helpen hem opstarten, geven zijn plaatsers een opleiding, en ondersteunen hen de eerste keren op werf. Daarnaast helpen we onze Premium Partners gedurende de hele samenwerking bij het analyseren en uittekenen van plannen én het berekenen van offertes.

Zo geven we hen alle troeven in handen om jouw project zo succesvol mogelijk uit te voeren.

STEEKPROEVEN OP DE WERF

We gaan zelfs nog een stap verder. Om de kwaliteit van de uitvoering te garanderen, voeren we geregeld steekproeven uit. Dan nemen we bij de plaatsing van de isolatiemortel stalen die we controleren op samenstelling. En kijken we ook mee hoe de chapper in kwestie ons product plaatst.

Dat is ons engagement als merk naar jou toe om telkens diezelfde kwaliteitsstandaard te garanderen.

Meer weten over Ultriso? Over het product of onze manier van werken? Neem contact met ons op!

Scroll naar boven