AKOESTISCHE VLOERISOLATIE:

BIJ ONS BEN JE 100% ZEKER DAT JE JE AKOESTISCHE EISEN HAALT

Akoestische vloerisolatie is een samenspel van factoren. Heel wat factoren: de specifieke muren, het totale volume van de ruimte, de dikte van de betonplaat, de combinatie isolatiemateriaal en dat akoestische matje… Het precieze eindresultaat? Daar heb je eigenlijk het raden naar. Wij kunnen je daar wél zekerheid over geven.

Hoe we dat doen? Door te kiezen voor één vaste vloeropbouw. En dus één vaste aanpak voor akoestische vloerisolatie.

ONZE VASTE VLOEROPBOUW VOOR AKOESTISCHE VLOERISOLATIE

  • Onze Ultriso isolatiemortel als uitvulchape,
  • De akoestische vloermatten van Abriso,
  • Het vloerverwarmingssysteem van Climatrix,
  • Onze Perfect Floor als eindchape.

Dat geeft ons totaalcontrole over het eindresultaat voor jouw akoestische vloerisolatie. Omdat we de akoestische prestaties van de afzonderlijke producten kennen. Die zijn uiteraard uitvoerig getest.

TOTALE VLOEROPBOUW GETEST

Maar we kunnen jou ook die 100% zekerheid geven omdat we weten hoe alle materialen op elkaar reageren. Want het is geen kwestie van simpelweg alle technische fiches op te tellen. Daarom lieten we die totaalopbouw ook testen, inclusief mat, vloerverwarming én eindchape.

En daarin zijn we ver gegaan. Getest en vergeleken: alle mogelijke varianten in centimeters van onze chape. De verschillende opties bij de plaatsing van de vloerverwarming. Wat het verschil is tussen tackeren en een net plaatsen. Want als we tackeren, perforeren we de vloermat. Welke invloed heeft dat op de akoestische prestaties?

EIGEN REKENMODULE

Alle mogelijke scenario’s voor akoestische vloerisolatie brachten we in kaart en testten we af in samenwerking met het WTCB. Het resultaat is een rekenmodule waarmee we project per project kunnen bepalen wat de beste totaaloplossing is. Ook voor dat van jou.

Dankzij die data krijg je een zicht op het totaalverhaal van jouw akoestische vloerisolatie. En niet op elk onderdeel apart. Zodat je zeker bent dat je volgende project voldoet aan de akoestische vereisten van de toekomst.

Benieuwd naar de beste oplossing voor jouw volgende project? Kom eens praten!

Scroll naar boven