Vloerisolatie van Ultriso voor een energiezuinig en comfortabel huis

Als je op zoek bent naar één van de beste vloerisolaties voor jouw woning, dan ben je bij Ultriso aan het juiste adres. Met onze hoogwaardige vloerisolatie oplossingen zorgen wij ervoor dat jouw vloeren optimaal geïsoleerd worden, waardoor je kunt genieten van een energiezuinig en comfortabel huis.

Voordelen van vloerisolatie

Het isoleren van je vloer heeft vele voordelen. Niet alleen zorgt het voor een lagere energierekening, maar het verbetert ook de akoestiek in huis en vermindert koude voeten. Daarnaast draagt vloerisolatie bij aan een beter milieu doordat er minder warmte verloren gaat. Bij Ultriso bieden we onze eigen creatie van vloerisolatie die geschikt is voor betonnen vloeren.

EPS vloerisolatie heeft een lambda-waarde van 0,042 W/mK. Een druksterkte van 140 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

EPS vloerisolatie van Ultriso presteert isolerend tot 50% beter dan andere isolatiemortels. Met een druksterkte van 140 kpA of 14.000 kg/m² is hij ook sterker dan andere isolatiemortels. Dat resulteert in een dunnere eindchape: Ultriso kan vanaf vier centimeter geplaatst worden.

Welke meerprijs staat tegenover EPS vloerisolatie en al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing. Ultriso is goedkoper dan de traditionele isolatiematerialen.

Integendeel: de druktsterkte stijgt nog zo’n 20% tussen de 28ste en de 90ste dag na de plaatsing. Dat komt omdat cement blijft hydrateren en dus sterker wordt.

Dat akoestisch comfort aan belang wint in de bouw hoeven we je niet te vertellen. Wat we wél willen vertellen, is dat 11 cm Ultriso een vermindering van 20 dB oplevert! Zonder een akoestische mat haal je een aanvaardbaar akoestisch comfort. En in combinatie met een akoestische mat voldoet je project aan de eisen van een verhoogd akoestisch comfort.

Dat akoestisch comfort aan belang wint in de bouw hoeven we je niet te vertellen. Wat we wél willen vertellen, is dat 11 cm Ultriso een vermindering van 20 dB oplevert! Zonder een akoestische mat haal je een aanvaardbaar akoestisch comfort. En in combinatie met een akoestische mat voldoet je project aan de eisen van een verhoogd akoestisch comfort.

De EPS-mortel die gebruikt wordt bij de vloerisolatie is van brandklasse B.

Geen pijnlijke schouders meer van die zware slangen: je twee handen volstaan voor het plaatsen van EPS vloerisolatie. En voor de eindchape moet je amper op je knieën. Dat betekent dat je ook sneller kan werken. Als chapper begrijp je meteen dat dat leidt tot een stijging in je omzet. Zeker als je weet dat de investeringskosten laag liggen.

EPS vloerisolatie van Ultriso bestaat uit cement, EPS-korrels en onze gepatenteerde hulpstof. Naargelang de toepassing kan je de verhoudingen wijzigen. Op tussenvloeren kies je bijvoorbeeld voor gerecycleerde korrels om de prijs te drukken. Op de begane grond maak je ‘m dan weer sterker om zo een betonnen dek uit te sparen.

Ultriso Vloerisolatie: EPS Parels

Onze vloerisolatie met EPS Parels is gemaakt van een hoogwaardig materiaal dat zorgt voor een optimale isolatiewaarde. Zo kan Ultriso makkelijk en snel geplaatst worden en heeft het een lange levensduur. Isoleer nu je betonnen vloer met onze EPS Parels, ze bieden de perfecte isolatieoplossing.

Kosten van vloerisolatie

De kosten van vloerisolatie kunnen variëren, afhankelijk van het type isolatiemateriaal en de oppervlakte die geïsoleerd moet worden. Bij Ultriso begrijpen we dat prijs een belangrijke factor is bij het maken van een keuze. Daarom bieden wij altijd een offerte op maat aan, zodat je precies weet wat de kosten zijn voor het isoleren van jouw vloer.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Wil je ook profiteren van de vele voordelen van vloerisolatie? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan bij Ultriso. Onze specialisten staan klaar om je te voorzien van advies op maat en een scherpe prijs voor de beste vloerisolatie oplossing.

Scroll naar boven