PROJECT HERTOGENSITE

LEUVEN

Ultriso maakt dagelijks het verschil bij talrijke bouwprofessionals en (ver)bouwers. Ook grote aannemingsbedrijven erkennen de grote meerwaarde van onze superperformante isolatiemortel. Zoals bij Vandebos Bouwonderneming. Zij bouwen vandaag aan een gloednieuw stadskwartier in hartje Leuven, met Ultriso als hun geheime wapen.

 

Aannemer?
Projectontwikkelaar?Oppervlakte?
Uitvoering?
Locatie?

Vandebos
Resiterra
25.000 m²
Isolatiemortel & chape
Leuven

Video afspelen

“PRIJSTECHNISCH TOP, NET ALS DE SERVICE”

Vandebos Bouwonderneming is een Limburgse bouwonderneming, opgericht in 1928. Al bijna 100 jaar lang realiseren ze de meest uiteenlopende totaalprojecten, zowel nieuwbouw als renovaties.

Vandaag is het bouwbedrijf actief op de Hertogensite in Leuven. Deze voormalige ziekenhuissite in het hartje van de studentenstad beslaat ongeveer 25.000 vierkante meter en wordt binnenkort de nieuwe thuis van heel wat gezinnen.

“Waar deze site vroeger helemaal rond zorg draaide, zal deze plek straks een kwalitatieve woonomgeving bieden aan tal van bewoners”, licht Joost, projectcoördinator bij Vandebos, toe. “Ons doel is om hier binnen de komende tien jaar een twaalftal gebouwen te realiseren. Dat gaat zowel om nieuwbouw als om verbouwingen.”

“Om dit project te realiseren, kozen we voor Ultriso-isolatiemortel. Simpelweg omdat het een gemakkelijke manier is om oneffenheden – die altijd in de ruwbouw aanwezig zijn – of leidingen die al geplaatst zijn op een gemakkelijke manier weg te werken.”

“Ultriso is op dat vlak geweldig, omdat het een snel en eenvoudig te plaatsen materiaal betreft. De isolatiemortel garandeert een hoge isolatiewaarde en druksterkte, en is daarbovenop een prijstechnisch gunstig product. Bovendien kunnen we vertrouwen op een topservice.”

"De isolatiemortel van Ultriso garandeert een hoge isolatiewaarde en druksterkte."

Joost Vanderhoydonck – Projectcoördinator Vandebos

ULTRISO: VOORDELIGER DAN TRADITIONELE ISOLATIEMATERIALEN

Bestuurder Julie Nulens verduidelijkt waarom Ultriso ook tijdens de grootste projecten van goudwaarde kan zijn.

“Ultriso is een isolatiemortel ontstaan uit jarenlange expertise en ontwikkeling, en is inzetbaar voor zowel vloeren als platte daken. Dankzij zijn isolerende als akoestische eigenschappen is de mortel bovendien perfect bruikbaar voor tussenvloeren.”

“Ultriso heeft een aantal grote voordelen, zoals een hoge isolatiewaarde, een druksterkte van maar liefst 140 kPa én het materiaal biedt een grote akoestische meerwaarde.”

“Een laatste, zeer interessant voordeel voor de aannemer en eindklant is dat hij één aanspreekpunt heeft voor de totale vloeropbouw. Van het plaatsen van Ultriso tot het afronden van de eindchape”, besluit Nulens.

"Ultriso vormt één aanspreekpunt voor de totale vloeropbouw."

Julie Nulens – Bestuurder Ultriso

Meer weten?

Is onze isolatiemortel volgens jou een welgekomen toegevoegde waarde voor jouw project?
Contacteer ons voor een verkennend gesprek en we zetten ons snel samen rond de tafel.

Scroll naar boven