Isolatiechape
van Ultriso

Isolatiechape is een essentieel onderdeel bij het isoleren van de vloer. Een isolatiechape vervangt niet de traditionele of eindchape en er kan niet rechtstreeks gevloerd worden op de isolatiechape. Een isolatiechape biedt niet alleen een thermische isolatie, maar ook geluidsisolatie.

Hoe wordt isolatiechape gemaakt?

De isolerende chape van Ultriso is gemaakt van EPS korrels, ook wel bekend als piepschuim. Deze korrels hebben uitstekende isolerende eigenschappen en worden vermengd met cement en andere additieven om een solide mengsel te creëren.

Hoe werkt isolatie chape?

Eps-chape, ook wel eps-isolatiechape genoemd, is zeer geschikt voor het isoleren van vloeren. Het wordt op het betonnen dek aangebracht en zorgt voor een thermische laag tussen de betonnen constructie en de bovenliggende vloerafwerking. Dit resulteert in een aanzienlijke energiebesparing, omdat warmteverlies door de vloer wordt beperkt.

Voordelen EPS chape

Een bijkomend voordeel van eps chape is dat het ook akoestisch werkt. Geluidstrillingen worden geabsorbeerd door de isolatielaag, waardoor geluidshinder in huis wordt verminderd.

Bij het gebruik van eps korrels chape kan er rekening worden gehouden met verschillende diktes, afhankelijk van de gewenste isolatiewaarde. Ultriso biedt EPS korrels aan die voldoen aan de strengste normen op het gebied van thermische isolatie.

Chape met isolatie is een kosteneffectieve oplossing voor het verbeteren van de energie-efficiëntie van een gebouw. Het vermindert de warmteoverdracht door de vloer, waardoor de verwarmingskosten worden verlaagd en het comfort in huis wordt vergroot.

Duurzame isolatie chape

Als je op zoek bent naar hoogwaardige vloerisolatie, dan is Ultriso de perfecte keuze. Hun isolerende chapes zijn duurzaam, efficiënt en gemakkelijk te installeren. Ze bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en dragen bij aan een groener en energiezuiniger huis.

Met Ultriso’s isolatiechape ben je verzekerd van optimale thermische en akoestische isolatie.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Wil je ook profiteren van de vele voordelen van vloerisolatie? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan bij Ultriso. Onze specialisten staan klaar om je te voorzien van advies op maat en een scherpe prijs voor de beste vloerisolatie oplossing.

Scroll naar boven